Ayia Napa

I bilen med Emma och Sofie.

JAG: Vi tre kommer nog få det kul där nere. Till Sofie: och om vi blir jagade av våldtäksmän denhär gången kan vi ju alltid offra Emma. Hon har ju ingått i vår bekantskapskrets kortast.
EMMA: NEEEEEEJ!


Modevisning dag fyra

Idag finns en hel del att göra
Det jag kommer att prioritera är:

Prova samt hämta klädet i borås.
Hämta lotterivinster.
Köpa lottringar, muggar och saft.
Genomdrag av hela showen.

Puh, det är mer jobb runt omkring en modeshow än man kan tro! Igår var en riiktigt lång dag. Det började med att vi åkte ut till Gällstad och provade ut massa kläder. Därefter var det mycket dötid och organisering av scenen. Efter det följde två genomdrag samt synder på nattkröken. Synden levererades i påse och bestod av en hamburgare med extra ost och pommes. Shit man, den satt där den skulle.

Dagens sköning är Jimmy som hade investerat i en tröjja med ett FRIENDS-citat.

"I'm not so good with the advice, can I interest you in a sarcastic comment?"

Ska höra vart han beställde denna och givetvis delge detta fynd!

Ha en trevlig dag!


Modevisning dag tre

Ska snart bege mig till skolan och fortsätta det massiva arbetet med modevisningen! På grund av tillåtelse från mina föräldrar att ta bilen kunde jag njuta av en skön sovmorgon. Dock visste jag direkt när pappa frågade mig om jag ville tga bilen att det fanns någon hål hake. Den skall besiktas 16:30. Den är säkerligen otankad med så jag får rulla ner den för stans backar. Men det kan väl en sovmorgon vara värt!
Två saker förstörde oturligt nog stora delar av min efterlängtade morgon:

1. Det blir så sketans ljust på morgonen nu för tiden.
2. Små bevingade djävular bosätter sig i mitt skyffe en och en. Sedan surrar de omkring i rummet tills jag blir tokig. En tokig, nyvaken Sofia är inte en av de bättre versionerna av mig om jag får säga det själv. En gammal rutten VR: tidning faller offer och blir mordvapen åt all ohyra.

Arbogamorden

Jag satt precis och läste igenom artiklarna på aftonbladet.se om barnmorden i Arboga. Vilken fruktansvärd tragedi. Man tror ju knappt att en sådan handling hos en mänsklig varelse förekommer. Hur kan någon göra så? Hur kan man döda ett ett-årigt och ett tre-årigt, oskyldigt litet barn? Någonting har gått snett, riktigt snett!

Dagens konversation

Om hur vi skall planera inför Danmarksbesöket nästa år:

Mamma: Du och Jonas kanske kan sova inne på Martins rum om han och Madde ha flyttat då.
Jag: Det är unket där!
Mamma: Jag kan väl städa?
Jag: Helt seriöst, det kommer alltid att vara unket. Solen har aldrig träffat väggarna där inne.
Mamma: Sant.

Modevisning dag två

Er trogna reporter från Ulricehamns största evanemang kan meddela att även tag två gick bra! Inga större incidenter inträffade och idéerna flödar. Det kommer bli en GRYM show. Du har tur, det finns fortfarande biljetter kvar! Köp på PerAxel!

Wow, jag vill berätta allt som skall ske i Tingsholms aula den 30:e mars. Alla jobbar som djur och är så duktiga! Särskilt tack till vår koreograf Rikard Ekstrand!

Hej hej

Nu är matchen efter många om och men avgjord. Detta efter domarkris, snöoväder och skador. Kinnarp-Slutarp - Södra Ving 3-0! Mycket bra jobbat tjejer. Här skall också poängteras att vi ställde över många bra spelare. Det är en av förmånerna med en bred trupp som håller måttet allihop. Natalie gjorde alla mål. Vi möts igen i serien, förhoppningsvis i bättre väder!

Jag kan aldrig klä mig rätt. Av den anledningen var det en stolt Sofia som lämnade Trädet med dubbla leggins.

Julia:
Kommer du i tights och högklackat?
Jag: DUBBLA tights!
Julia: Jag och milo har termobyxor.

Jag fick efter ett par minuter vid sidan av plan svälja min stolthet och ta på mig Menzes mysbyxor och byta skor. För övrigt visade Trädetatösen Ida Josefsson sin förmåga att engagera sig. Till försäljning fanns korv, bröd, festis och kaffe. Resultatet av envetet grillande bled en tjock rök och körvalukt över planen. Antingen var det vår talang, eller Idas röksignaler men det var bra med folk och kollade på matchen. Trevligt!

Om linjedomare
Ingvar (huvudtränare): Vi kan ju ta en tjej från U-laget som dömer A-lagsmatcherna och en tjej från A-laget som dömer U-lagsmatcherna.
Jag: Jag kan la ta på mig det där med flaggan på U-lagsmatcherna då.

Modevisning dag ett

Idag satte vi igång på allvar. Behagligt nog samlades vi inte förrän tio i skolans aula. Där diskuterade vi alla förslag samt kom upp med ett schema för kommande dagar. därefter började det övas. Själv hade jag bara en utgång att öva på idag och således kune jag avlägsna mig rätt så tidigt. Nästa punkt blir att infinna sig i Borås för utprovning av kläder på MQ klockan 10:00 i morgon. Den tidiga hemkomsten resulterar i att jag hinner kolla på vår match mot Södra Ving idag. Det dåliga är att jag skulle kunnat vara med ju. Nu får jag istället stå och trampa snö och tjlta skit med de andra tjejerna. 

Mitt besökar antal steg drastiskt efter att jag lagt ut hemsidan på min blogg på Åsarp-Trädets klubbsida. Hopaps att en del av er stannar, det vore trevligt! 

Köp modevisningsbiljett nu, innan de tar slut! PerAxel öppnar 10:00 i morgon, först till kvarn! Det går också bra att höra av sig til någon av oss som medverkar!  

Jag måste berätta om en hemsk händelse

När det börjat skymma under gårdagen inträffade någonting oförklarligt. Jag, Maccan och Grävarn satt och chillade i ett av omklädningsrummen längst bort i lokalen där festen ägde rum. Av någon anledning tittade jag plötsligt mot dörren och där uppenbarar sig en horribel gestalt. Sitt ansikte döljde han med en mask föreställande en clown med tom blick och ett sinnessjukt leende. På två röda sekunder var han ute ur rummet igen och försvann in i skogen. Nu har den mystiska clownen kommenterat ett av mina inlägg på Åsarp-Trädets hemsida. Vem är du? Tack för clownskräcken, nu är det jag och Johnny Depp mot dessa hemska varelser! Jag sover med salongsbössan brevid sängen i natt!

image134

Maskerad med ÅT

May I present, for the very first time:

Gubben och katten, Pettson och Findus!
image108
image111








Väl valda ord:
Iprenmannen borde ha repeterat sina sånger lite innan han gick upp på scen.
Välkommen hem StålSpången!
Vi är superhjältar stod det på dörren till lfestlokalen, och mycket riktigt var alla tre fördelsedagsbarnen utklädda till detta. Här är en Cruellainspirerad Tony.
Benny körde på helgrönt och en slaktad ko.
Mario passade på att bekanta sig med en oljeshejk.
Martina var sexig polis och hade en fängelseklädd make i släptåg.
Allas vår egna julia i kaviarfodral.
Döden (?) och en punkare var nöjda med bordsplaceringen.
Fäbojäntan svänger sina lurviga tillsammans med en ängel.
Medin och Frida kom som Betty och Barny.
Elvis posar gärna framför kameran medan stänkarn bjuder på calvados!

Ni förstår ju själva en såhär salig blandning av karaktärer med detta underbara folk från byggda kan ju inte bli annat än lyckat! Tack Anders, Gert och Tony!!


image128
Undra vad Pettson och Fäbojäntan konverserar om.



image123
Kvällens höjdare och vinnare av kålhuvudet, Daniella!

image132
Jag jobbar på det!

Sömntuta

Hjälp! Jonas är omöjlig att väcka. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag har provat ALLT! Under kategorin allt går tillexempel: Ta allt täcke, illglo i på honom, hoppa på honom, ligga på honom, dra upp kallingarna på honom, klia honom, hoppa i sängen, sjunga för honom, vagga honom, gå upp, skramla med hans påskgodis och i viss desperation slå och pötta honom (jag trodde att han hade slutat leva). Den enda respons jag får är ett visst grymtande och besvärade, djupa andetag. Så nog lever valpa, han sover nog bara räv.

Vi ska ju gå till leksaksaffären idag! Vi ska ju köpa det sista till vår maskeradklädsel och då gäller det minsann att hänga på låset om vi ska hinna sy klart allt!

image107
GLAD PÅSK!

Kalas 2 avklarat

Såhär såg jag ut under kvällen

image106

Jag kan också meddela att det är fastställt vad jag och Jonbas skall vara på maskeraden. Vi bytte bana helt.

Nu försöker männen i huset här bevisa sin manlighet genom att slåss med varandra. Finns det verkligen inget annat sätt att bevisa detta? Män som beter sig som djur är väl inte det allra mest sensuella. Jag får väl gå och ta isär galtarna innan någon skadar sig. Ha en trevlig fredagskväll!


Långfredag

Igår genomfördes ännu en träning utom denna värld. Undrar lite om det är värt det, kanske solar i vassen istället! Idag fortsätter födelsedagsfirandet av min man, idag är det hans mor som håller huset öppet för släkt och hungriga flickvänner. Innan kalaset som äger rum klockan 5 skall vi ta en tur ut till mina hemtrakter för att fixa lite med våra maskeraddräkter! Ha det gött!

Tyck till..

Vad är viktigast? Att vara läcker på stranden eller så så snygg bränna som möjligt? VIlken är snyggast? ALLA SOM LÄSER SKA KOMMENTERA!

    image103image104image105
www.victoriassecret.com

MODEVISNING

Den 30:e smäller det igen och det kommer bli gryyyymt! KÖP BILJETTER! Kontakta någon som medverkar eller köp hos Per Axel på gågatan mitt i stan. Det kommer bli super! (Ja killar, vi har badmode)

När jag öppnade dörren hemma idag ropade mamma att jag hade fått post. Jag tänkte väl inte mer på det förrän jag kom in i köket och hon satt i en märklig position och "vaktade" det lilla paketet med giriga ögon. Taha det var ett postägg med godis i. Tack Evelina det gjorde verkligen hela min annars rätt så ruttna dag! Gumman du är så söt, min aldeles egna påskhare!

Födelsedagsfirandet fortsätter...

Idag fick jag trött som jag var efter två riktiga heldagar i skolan bege mig till staden för att fira Jonas med hans pappas släkt. Det var trevligt faktiskt. Jag åt som vanligt mest smörgåstårta.Blev approximativt en halv tårta kvar så frukosten i morgon är ett faktum.

Igår tränade jag som en get. Det var helt sjukt vad de körde med oss. Ett tag trodde jag faktiskt att jag skulle sluta leva. Ingvors uppmuntrande ord fick mig dock att kämpa på. En anna rolig sak inträffade, jag blev tillfrågad att representera vår hemsida som bloggdrottning i damlaget. Roligt! Jag länkar naturligtvis när detta blir aktuellt.

Många (okej, några) frågar hur jag löste dilemmat med gåvor till min kära make. Han inkasserade följande av mig:

1. En tröjja, svart, Ozzyinspirerad, Affliction. (http://se.zoovillage.com/store/productdetail.asp?CategoryID=0|0&BrandID=338&DisplayItemID=33820&Position=10&ListType=1)

2. En styck schwarzvaldtårta.
3. Biomiddag.
4. Pyramidlott.
5. Trisslott.

För den nyfikna vann han 30 spänn på lotterna.

Vi har modevisning igen den 30 mars! Köp biljetter i skolan eller på Per Axel.

Idag fyller Jonas 20 år!

Grattis älskling!
Så fort jag kommer hem från skolan ska det firas.
Älskar dig fast du är gammal! :)

Räkan

Denna undersköna varelse har bott hos mig i helgen.

image102


Melodifestivalen!

Jag laddar som bara den, det ska faktiskt bil underhållande att se detta slag avgöras. Med på min lista för vilka som inte kan/får vinna är:

1. Svenska verisonen av Grace Kelly
(synd att förstöra en relativtr bra låt med klockrent plagiat)
2. Ballader
(låtarna är väldigt bra, men jag hejar på ett svängit bidrag)
3. Nordman
(min forna barndomsidol håller helt enkelt inte måttet)
4. Barnkalasmaterial
(hoppa hit, hoppa dit men framför allt inte upp och hoppa)

Jag tror bestämt bara att det är  bidrag kvar när dessa krav är uppfyllda:
Charlotte Perrelli, Rongedal, BWO och hoppkråkan Amy.


Fotboll

Årets första träningsmatch avklarad. Reultatet blev 1-0 fördel oss, yes! På andra sidan planen stod Södra Härene som spelar i div tre och kom tvåa där förra året. Matchen var jämn för det mesta. Min egna insats var väl sådär, ingen höjdare direkt, men det kommer väl.


Nu är det mer fotboll som gäller, klockan 4 möter Åsarp-Trädet Falköpings FFK på Ållevi! Målet är inte bara en svartvit seger, jag skall även anstränga mig till det yttersta för att trigga igång en fight mellan Julia och Milo vars pojkvänner spelar i varsitt lag.


Ikväll är det melodifestivalen för de som inte visste det. Eftersom Carola har åkt ut hejar jag på Perelli.


Fusk?

image100


Resultatet skall enligt Aftonbladet vara uppgjort och varit utlagt på internet flera timmar innan lottningen ens ägde rum.

För närvarande har nästan 6000 personer svarat på frågan "tror du att det var fusk!" och 73% har svarat ja.
Själv har jag väldigt svårt att tro på det.

Vad tror ni?

Attack

En välriktad attack med huvudvärk träffade min skalle i onsdagsnatt. Jag mådde inte bra alls och det fick min pojkvän erfara mitt i natten. Smärtan gick över min tröskel och jag fick lämna Falköping för vad jag trodde ett nattligt besök på akuten. Dock sade min mamma att hon istället skulle stödutfodra mig när vi kom hem och kurera sin stackars dotter. Efter många om och men somnade jag trots allt vid fem på morgonen och därav uteblev gårdagens skolgång. Idag, fredag är vi ju som sagt lediga. Så i två dagar har jag varit obotligt uttråkad, varför det har vart fruktansvärt dålig uppdatering. Jag hoppas att min andra hälft kan komma hit snart och muntra upp mig lite, ta en promenad och mysa!

Ikväll kommer två av mina absoluta favoriter hit, Jonas är som tidigare nämt den ena. Den andra kommer jag att visa lite senare! Ha en bra fredag!


Våldtäkt

Jag hörde något så fruktansvärt idag. En tjej i Borås hade blivit våldtagen i en taxi, en riktig taxi! Dessutom var inte klockan mer än 9 på kvällen. Efter våldtäckten hade chauffören kört henne till det ställe hon skulle. Klokt nog tog tjejen numret på taxibilen och förbrytaren kunde haffas typ en timme senare.

Helt seriöst, sådant skall inte behöva hända. Ingen skall behöva bli utsatt för något så fruktansvärt. Ändå är det säkert fler än du tror som blir det. En våldtäkt behöver inte alltid vara klassisk och ske i en taxibil eller i en park. Det är enormt många killar (om de nu går under det relativt männskliga begreppet) som totalt saknar respekt för kvinnor. Hur kan en människa göra så? Vart är det som det har gått snett? Detta är så oerhört fel. En person tar kontroll över en annan och offret står helt plötsligt utan fri vilja, varesig det handlar om våld eller verbalt övergrepp. Jag förstår itne hur en människa kan med att beröva någon annan på dens vilja, genomföra en handling som kan förstöra så stora delar av ett liv för andra människor bara för ett samlag? Men det ska ju finnas sjuka idioter till allt.

Jag förtäljde denna hemska berättelse för min moder. Hon började se ansträngd ut och sa sedan - Spy på dem Sofia. Spy på den som överfaller dig. Jag tror istället att jag rekommenderar att pepparspray blir lagligt i den mån det inte missbrukas.

Take care

Dagens..

Morgon: Tungt, som alltid på måndagmorgonen. Klockan ringer 06:00
Frukost: Farligt gott kesobröd med texmexskinka, yum
Klädsel: Casual, svarta knäbyxor, svartastrumpbyxor, vitt linne och svart cardigan.
Skor: Svarta, lackade ankelboots.
Frisyr: Utsläppt, lite volym kvar från helgens bravader.
Pina: Grupparbete i psykologi B. Jag har inte sammarbetssvårigheter sålänge alla gör och skriver som jag säger och inte är katiga.
Höjdpunkt: Min underbara, älskade kommer snart hit.
Jobbiga: Måste plugga.

Otroligt

Jag har hakat upp mig jag vet men det är nästan att man tar till lipen när man kollar på filmerna på Carola. Denna världsartist har vi krossat . Hon är värd bättre. Jag menar, vad har hon ens gjort för att förtjäna bojkottning? Hon har skaffat sig lite stake, hon säger och står för vad hon tycker plus att hon är bra på det hon gör. Det är så typiskt Sverige att bryta ner allt som står ut. Kan ingen ge kvinnan lite stöd i pressen? Fy fan. Kolla på den som ni valde före henne? Knark? Misshandel? Rattfylla? Honom är det helt plötsligt synd om? Ussssch!  


CAROLA

Kom igen, kvinnan har servat oss med sinb sång sedan barnsben. Lyssna och ångra allt ont du tänkt och all glädje du kände när hon inte gick vidare! Skäms

Välj och vraka!





Romeo

Carlos stod och kollade på fotboll idag. Hans lilla son på kanske två bast bjöd på ett gött skratt när en kompis till Carlos bad honom att hålla lillknodden medan han backade ut med bilen. Romeo, som han heter, började då löpa runt bilen och finta Carlos i den mån att han var omöjlig att få tag på. Situationen förgylldes även av det hånfulla skrattliknande ljudet som bara små illmariga ungar kan ge ifrån sig. SÖT!

Skandal Sverige

Här sitter vi självgoda knösar i soffan och röstar bort Sveriges bästa sångare. Helt seriöst, lyssna på låten den är fantastisk. Lyssna på stämmorna, det är så beräknat att du anar inte. Jag får rysningar när jag hör den. Istället för att skicka ner två rutinerade, otroliga artister får vi nu istället se oss besegrade av Finland och andra U-länder ännu ett år. Då kan ni sitta där och ångra er!! Carola är schlager för mig, även om hon kastar blommor och beter sig lite udda ibland.

image99

Sakta mina steg

Det går med stormfart framåt nu. Approxomativt 10 skolveckor står mellan mig och min student och balen Träningslägret närmar sig. Likaså resan till Ayia Napa. Allt går så fort. Ibland vill man bara leva i nuet, kliva av och ha det som det är just nu! Går det?

Mamma: Jag kollar på en så bra film!
Jag: Jaså? Vilken?
Mamma: Den gröna milen.
Jag: The green mile, är inte den otäck?
Mamma: VA? NEEEEJ! Jag som inte gilalr sådana filmer. Jäkla Ellen. Innan lurade hon mig att se på en film om några som gjorde "det där" på ett flygplan och så kom det massa ormar.  
Jag: Snakes on plane?
Mamma: Ja, jag som trodde att det var sneeks on plane.


Ikväll blir det supermys med min hjärtevän, Wallander med tilltugg!

IFK FALKÖPING

Jonas (prinskorven) och hans fotbollslag hade inchillning igår, detta innebär att man "chillar in" de killar som är nya får året. Jag anser dock att förteelsen borde kallas något i stil med insupning för det är ungefär vad det handlar om. Fasan med att byta klubb till IFK Falköping. Den som dricker "sämst" får ha en tröjja där det står "årets sämsta nyförvärv". Här skall poängteras att han som "drack sämst" i år inte ens kunde ta sig i kragen och krypa bort till Terrassen. Hårda bud? 

Till alla IFK:are. Ni har aldrig tänkt på att Malmis själv inte är inchillad. Slug som han är så tiger han om det men nu offentliggör jag det för att vinna publicitet!´

image98

wooow

Först anlände jag till Eve med andan i halsen och fem par skor med mig. Till min stora förtret för att upptäcka att jag inte alls var sen och att de inte ens hade ätit än. Med dem menar jag Evelina och tre kompisar från hennes skola i Jkp. När jag ändå var där fick jag hjälpa slapptaskarna med maten om det överhuvudtaget skulle bli någon. Tacopaj stod på matsedeln. Den blev mycket lyckad. Till detta serverades tacoships, guaccomole och vitt vin. Lagom till middagen kom Martina, en till klasskompis till Evelina. Efter en kulinarisk middag började vi fixa till oss och kort därefter kom Ida och Julia från mitt fotbollslag och joinade gemenskapen. Jag fick äran att slänga ihop en frisyr på Ida med hjälp av supervåfflan, eller ah, volumemaster från OBH nordica. Som om inte detta vore nog för mitt kreativa självförtroende blev jag även ombed att sminka dessa två undersköna damer. Trevligt.

Efter ett tag kände vi att vi bejakat våra kvinnliga sidor för ett tag framöver och lät av den anledningen Evelinas sambo Anders och hans kompisar komma dit. Anders och hans kompisar kan också gå under namnet Åsarp-Trädet. Detta resulterade i ett lyft på en redan mycket behaglig förfest. Ander som var nykter skjutsade oss till Terrassen när tiden var inne. För att försäkra oss om att komma in åkte vi dit relativt tidigt, vi visste att det skulle bli mkt folk.

Rydell&Quick var kungar som vanligt. Ett mycket unikt coverband med två trummisar och dessutom en långhårig milf som spelar saxofon(?). Detta var nog tredje eller fjärde gången jag såg dem! Lite trångt blev det faktiskt, trots den massiva utbyggnaden av lokalen. Det är väl iofs inte så konstigt när 1100 personer försökte vistas så nära scenen som möjligt. Och fler var på ingång samt att kön gick runt hela byggnaden. När alla fulla, vårdslösa månniskor knuffas blir jag lite irriterad, men det gick bra ändå! Jag fick ju träffa min prinskorv mitt bland alla folk, han tog hand om mig, höll alla drägg borta och kammade mitt hår. LOVE

Nej kvällen blev lyckad som vanligt. Jag hoppas att jag får bilderna av Evelina snarst möjligt så att jag kan delge kvällen även i visuella versioner. Jag fick också en inbjudan till en till maskerad på påskafton. Det är Tony, Anders och Gert som fyller år och firar det på detta lustfyllda sätt. Man tackar för inviten. Undra vad jag ska vara utklädd till nu. Några förslag?


Manlighetstest

I brist på annat att fördriva tiden med spanade jag in Sofies blogg och hittade detta. Jag bestämde mig för att ge det ett fösök!

Min kvinnliga sida:
[  ] Köpt en hårfön?
[X] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut? (ps. jag har sminkat Jonas så han såg rolig ut)
[X] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda? (uuurk, du är inte fet)
[X] Pratat känslor? (allt för många gånger)
[X] Tänkt på att matcha mina kläder?
[X] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[  ] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[X] Funderat på namn åt mina barn?
[  ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[  ] Druckit Cosmopolitan? (cosmovad?)
[  ] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[  ] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[  ] Känt mig sugen på en kopp te? (sugen på te? Det smakar ju inget!)
[X] Känt glädje över att få blommor i present ?
[X] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[  ] Blivit arg utan anledning?
[X] Gråtit efter 9 fyllda år?
[X] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[X] Pratat skvaller? (usch, allt detta hemska skvaller)
[  ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[X] Kramat en kille?
[X] Dansat?

Totalt: 12 kvinnliga poäng



Min manliga sida:
[X] Ljugit om hur mycket jag har druckit? (sofia, hur mycket har du druckit egentligen? öhm, tre öl?)
[X] Ätit en blodig stek?(gött, speciellt eftersom man inte behöver vänta tills kötet är klart om man är hungrig)
[X] Läst en biltidning?
[X] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?(rockade i träslöjden med spånjesus)
[X] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?(struntat och glömt är ju samma sak i mångas ögon)
[X] Skött grillen under en grillfest?(wow, Södra vångas catering och obh nordica easycleen, oräkneliga gånger)
[X] Läst en bok av Jan Guillou?(Go Arn!)
[X] Läst ett nummer av slitz?(Hell yeah)
[X] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[  ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[  ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[X] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?(haha, varje dag)
[  ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[X] Diskuterat bröst?
[  ] Gjort lumpen?
[X] Läst Nick Hornby?
[X] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[X] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?(farlig lek)
[  ] Enbart stirrat snett uppåt vid besök på en pissoar?
[X] Lagat någonting på egen hand?
[X] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?(allt för många gånger)
[X] Tävlat i att dricka öl?(farlig lek)

Totalt: 17 manliga poäng

Ser att jag och Sofie fick samma mellanskillnad +4 i manlighet. Skräll!


Rydell&Quick

På terrassen ikväll. Nej nu måste jag ringa Evelina och planera :) Ha en trevlig lördagskväll!

image97

greppfel

Det var med bitterhet jag tvingades inse att jag använt mig av fel fingrar under hela min bowlingkarriär. Man ska tydligen inte ha tummen, pekfingret och långfingret i hålen. Varför? Varför har ingen kunnat påpeka detta för mig lite tidigare? Jag skyller alla mina bowlingmissöden på detta.

image96


Efter slipande av tekniken i bowlinghallen hela förmiddagen kollade jag på när Jonas klippte sig, det blev bra. Lite mer välvårdad och ett par kilo lättare. Iaf att döma av mängden hår som låg på golvet och tiden som det tog att avlägsna det. Jag somnade nästan. Nu är vi hemma en snabbis, var tvungen att sätta igång ämnesomsättningen med en tugga kola för att kunna njuta av den kommande lunchen på stan.

Resterande tid av dygnet lär bli lugnt. Jag ser fram emot en kväll som involverar följande: god mat, Grey's anatomy, Karl-petter, bak av något avancerat bakverk (med syfte att återfå mitt självförtroende va det gäller lreativitet, som är helt krossat efter kursen fotografisk bild A) hyrfil, cöla,  popcorn, Jonas, familjen, godis, chips, dipp, soffa, katt, fotmassage, skratt med mera.

Vet ni vad jag ska göra i morgon? Jag ska ut med Evelina för första gången på dethär århundradet och vi ska se världens bästa coverband Rydell&Quick! Terrassen lär rasa i morgon kväll, see you there!

Till alla önskar jag en underbar fredag, min har startat oerhört bra!

Love

Godmorgon

Underbara vårsol. Nu blir det frukost med älsklingen i precis lagom tid, därefter en tripp in till stan. Kanske ska bowla idag. Jag märkte i onsdags att jag inte alls var så bra på det som jag trodde på bowling. Den känslan vill man ju inte uppleva igen så nu gäller det ätt smygträna lite! Ha en underbar fredag!

Noooooostalgi!


image90
Min toksöta lillasyster för en herrans massa år sedan


Ellen var rädd att städerskorna skulle ta Rocky så hon tog det säkra före det osäkra och lämnade liten lapp!


image91
Min lilla kusin Carl (2001)..

image93
Trolle som liten knodd (farmor och farfars hund)


image94
ÅT:s brudar, haha

image95
Killen som alla ÅT:s brudar var kära i, nummer 11, ungtuppen dubbelV poserar i gammal ÅT-tröja!

Rastlös

Usch, det värker i hela kroppen för att jag är så rastlös. Inte ens Ellen DeGeneres kunde tygla mitt fruktansvärda humör. Jag måste göra någonting, jag tål inte att ligga inne hela dagen! Jag har iaf hittat en potentiell födelsedagspresent till min kära så helt bortslösad har väl inte dagen varit.

Skall försöka få min extremt, utan anledning, trötta pojkvän att ta med mig, med en filt runt hövet på promenad i staden. Hans utmattning är konstig, ena stunden åmar han sig i sängen och kan inte röra sina fingrar för att behaga sin döende hustru, men så vips så är han uppe och snurrar runt i rummet med dammsugaren i högsta hugg och väser inombords åt mig att flytta mitt feta arsle från hans datastol. Anledningen till misstanken om hans onda tankar är att han tjurskalligt slår med dammsugaren mot stolsbenen. Men jag tänker inte flytta på mig, ha! Kom nu älskling så går vi ut på promenad <3

Vad ska jag köpa till Jonas??

Jonas, min underbara älskade fyller 20 år den sjuttonde mars. Av mig ska han få luft tills ett bättre förslag kommer upp. Jag har frågat en utvald skara vad de tycker att jag ska investera i,

Pappa: Du ska alltid förstora upp allting. Jaså? Fyller han 20? Då är det ju viktigt!
Mamma: Hmm, det är svårt. Jag vet, han spelar väl fotboll? Ge honom en fotboll då!
Evelina: Jag köpte skor till Anders, fast de valde han iofs ut själv.
Sofie: Åååh, fyller han år nu med? Fan vad jobbigt. (www.hannamiasofie.blogg.se)
Resterande okreativa varelser: Vad svårt, jag vet inte!


Så nu vädjar jag till er normala människor, giv mig ett råd!
Vad vill en 20årig ostplockare med visioner och drömmar ha?
Hjälp!

Femminuterskola

image89

100g margarin
2dl strösocker
4 msk vetemjöl
2 msk kakao
1 dl sirap

1. Lägg ett bakplåtspapper på en bakplåt. Droppa på lite olja och bred ut med brödpensel
2. Mät upp alla ingredienserna i en kastrull och koka upp på svag värme under omrörning.
3. Koka massan ca 5 min, så den tjocknar. Rör Under tiden.
4. Häll upp smeten på bakplåtspappret. Skjut ihop smeten tills den blir någorlunda fyrkantig.
5. Låt kolan stelna. Skär den sen i fyrkantiga bitar. Vira ev. in kolan i plastfolie


Detta ska jag (Jonas) göra åt min lilla sjukling nu. Mycket bättre än att köpa onödigheter i affären :)


Sedär ja..

..feber. Det var värst, jag har nästan aldrig feber. Ett bra bevis på att jag känner på mig saker, jag är nog synsk trots allt! Kollar på tv, funderar på att skicka iväg min älskling och inhandla diverse godsaker åt mig.

Hemma idag

Nej min pappa ska inte få förstöra min dag. Jag sköter min skola det vet både han och jag. Jag kommer gå ut med betyg som är högt över hans belåtenhet och det ska bli skönt att trycka upp de i fejjan på honom och alla andra familjemedlemmar.

Min sovmorgon som var så efterlängtad blev inte alls vad jag hade tänkt mig. Från och med 06:00 har jag kontinuerligt vridit och vänt på mig för att inta en något sånär behaglig position. Det är rätt så svårt att lyckas med denna bedrift när man har snor av konsistensen gummi i näsan samt hjärnan. Tur att jag inte envisade mig med att gå till skolan för det hade jag aldrig pallat en hel dag.

Pappa, nu får du bli hur tjurskallig du vill men jag TÄNKER faktiskt, om det inte av naturliga skäl blir omöjligt för mig att ta mig ur sängen, gå upp och bowla med laget ikväll. Innan det kommer jag även släpa mig och min snoriga snok till Noveau och avnjuta en kulinarisk tacobuffé. Även om det strider mot vad alla här har att påpeka så NEJ det är inte jobbigare att bowla en timme än det är att gå i skolan i 8 timmar, jag kommer att klara det. Och om jag känner mig tillräckligt frisk i morgon, det vill säga om mitt huvud, hjärta och stjäl inte hänger som en vissen krokus även i morgonbitti så ska jag gå till skolan. Jag håller tummarna för att bowling och tacos skall fylla på mina krafter! 

Nu hänger det en snortalle som näst intill nuddar tangentbordet så jag måste gå och torka bort den. Sen ska jag käka, dricka te, kolla på Ellen DeGeneres och tycka synd om mig själv! Bye

image87image88

Sjuk?

Eller bara utmattad. Prov i rättskunskap fick mig att försumma nattens sömn lite. Den energi brukar jag vanligen återfå i form av adrenalin och andra lyckohormoner som utsöndras i min kropp när jag blir överengagerad i provet och skriver det klockrent vilket resulterar i att man känner någonstans att det är värt det. För att inte tala om när man får tillbaka det. Nu kändes det inte så, första gången på rätt länge. Jag svarade på allt och så men den där kicken kom aldrig. Tyvärr hade det antagligen inte gjort någon skillnad om jag läst på mer heller så jag kan inte skylla på det. Min enda bortförklaring blir för stor omfattning och konstiga frågor.

Hur som helst, mådde inte bra på eftermiddagen så jag åkte hem och sov den sista lektionen. Nu har jag tränat och inte heller det resulterade i nya krafter utan förstärkte bara min huvudvärk/illamående. Antar att jag behöver ta det lite lungt, stannar nog hemma i morgon om jag vaknar med denna smärta.

Nu kollar jag på Gossip girl, love.

Ny dag

Tisdag och klockan ringer som vanligt strax innan fem. Jag ställer alltid klockan på tok för tidigt för att slippa väckas i panik. Bland det bästa som finns är ju faktiskt att somna om. Speciellt när man vaknar brevid den man håller av. Nu väntar en tuff skoldag med prov i Rättskunskap, därefter träning. Ha en bra dag!


Maskerad

Två tjejer i laget anordnade en maskerad. Temat var tusen och en natt och jag vet inte riktigt om jag följde det till punkt och pricka. Jag var iallafall Farao!

image77

image79


      
Linnéa, Julia, Becca      Milo     Sillen -Tro det eller ej   Menze       Systrarna Ekbom
Sofia och Nattis. 
 

image86
De flesta närvarande, några saknas dock!



Detta var ett trevligt evanemang må ni tro. Extra tack till Petra och Malin som ordnade allt!

På Gerds begäran...

har jag valt att publicera några bilder från helgens event.

 

image76

RSS 2.0