Girls night out

Som vanligt blev det utgång på juldagen. I år var det Pluto och Ulricehamn som gästades. Kvällen var okej men inte mer. Det var däremot väldigt trevligt att träffa Ragatha, Emil och Kim vilka jag förfestade med:


Haha roligt kort

Little child



Emil pajade så jag var tvungen att klippa ut oss :)

I lördags var det dags att ta revanch för en platt juldag och jag gästade istället Evelina i Falköping. Med ett par slimmade jeansleggins, trevligt sällskap och goda drinkar fick kvällen en fantasitisk start. Detta kryddades ytterligare när vi i taxi begav oss till Erik Strandberg där ÅT spelade poker/black jack. Jag fick komma in på ett gratisspel och tog hem potten vilket inte heller drog ner på mitt humör som praktiskt taget strålade. Ännu bättre blev det när Tony och Anders drog igång en vild dans på golvet. Det var helt klart värt att se. Därefter begav vi oss till Gert och senare till Terrassen. Jag tror inte att vi lämnade dansgolvet mer än två gånger, en för påfyllnad av alkoholhaltiga drycker och en för tömning av densamma. Helt sjukt vad vi dansade, fantastiskt roligt. Efter detta gick jag med värkande fötter hem till Edvin där vi körde lite TP och jag gjorde bort mig som vanligt. Frågan var "i vilket EU-land föds mest barn utanför äktenskapet" Jag hörde "I vilket land föds mest oönskade barn" Jag förde ett väldigt ingående resonemang i min hjärna. Detta resonemang innefattade bristen på preventivmedel i Afrika men blev avgörande på folkmängden i Kina. Mitt svar blev alltså efter en tiondels sekund Kina. Pinsamt. Klockan rann i väg och när jag tittade på den var den 06:44. Jag fick ångest och gick hem. Kröp ner brevid Jonas vid 07:09 och var väldigt nöjd med kvällen!

Här följer lite bilder:

 grrr


Snygg-Eve


close up


You and me






Jag och Las Strokas


Galenskapen börjar


Galenskapen urartar


Puddingar på www.terrassen-bar.se

Juldagen

Juldagen spenderades i Timmele hos Petrus, min odrägliga farbror tillika fadder och hans kära fru Katarina. Där tryckte vi ner ytterligare lite julmat och njöt av sällskapet med släkten.

Kusiner vitaminer







Jul

Julen är underbar! Jag älskar verkligen julen. Älskar att se när mina nära och kära öppnar sina paket, älskar att få saker. Älskar julgodis och jag älskar närheten.

Här kommer lite bilder från vårt traditionella julfirande:

Julaftons morgon med Frömans och Gustavssons


 









Därefter var det dags för jullunch hos Marianne:


Gamle grandpa var välklädd som vanligt!


Ellen lika så, dagen till ära.


Moder jord lagar mat.


Mårten gås håvar glass

Kvällen spenderades hemma med alla paketen, min lilla Jonbert kom också!


Syskona Linder


Gamle dadern sträcker ut sig.

BFF




Tack

Jag och Sofie vi vet alltid vart vi har varandra, även om vi inte pratar varje dag. Idag hade vi ett långt catch-up-talk och det var undeerbart! Tack, det ska bli otroligt skönt att ses nu på lovet. Det allra bästa vore ju om min plan skrider i verket!

SS

Min första sambo

Visst jag och Cecilia har alltid snackat lite varje gång jag varit här och på senare tid brukar jag slå mig ner i TV-rummet och vädra lite om min dag och hon om hennes men idag fick jag verkligen känslan av att vi bor ihop. Vi satt och kollade på TV och reklamen för Sodastreamer kommer på och jag kommenterar att en sådan skulle jag vilja ha. Då säger Cecilia "ja men en sådan skall jag få i julklapp så det har VI nu"


Inlägg från den 2 december

Åh jag bara älskar julen! Min julkänsla är på max nu när snön vräker ner ute och alla adventljusstakar är tända. Jag passade på att ta en paus i tentaplugget och gick ut för att ta lite bilder.

Idag firar jag och Jonas ett och ett halvt år tillsammans, vem kunde tro det för ett och ett halvt år sedan då jag näst intill var ett hopplöst fall. Ingenting dög, jag hittade fel här och där och trodde att jag skulle få dö ensam mot min vilja. Så såg jag den där spillevinken ramla på rumpan i Odenhallen för nästan exakt två år sedan, han som får mig så glad, han som får mig att skratta och uppskatta vardagen, han som stöttar mig varje dag och han som hjälpte mig igenom en motgång i mitt liv. Samtidigt är det delvis han som får mig att fyllas av hemlängtan när jag är i Örebro men det är ju också han som gör det så roligt att komma hem igen.  

Nu måste jag fortsätta med tentaplugget, det är hårda tider nu. Ska ringa mamma och fråga om han kan köpa med lite glögg, lussebullar och pepparkakor. Hmm hon ska nog få köpa med lite lax hem också, mmmm varför blir jag så hungrig när jag pluggar? Finns det någon forskning kring ämnet?


Twilight

ÅH vilken underbar film! Jag är kääär. Jag och Jonas firade ett och ett halvt år härom dagen (försökte publicera ett inlägg då men internet ballade ut så det ligger på min dator fortfarande och skräpar. Får puyblicera det någon dag). Minandra tenta är nu avklarad, och jag hoppas att detta skall ge upphov till fler inlägg här. Tentan kändes för övrigt bra och jag hoppas på ett bra resultat även denna gång. Hur som heslt så firade jag och Jonas vår tid som varit med en brakmiddag på vår favorit-restaurang Thai House i Skövde och därefter bio. Vi såg filmen Twilight som rubriken avslöjar. En mycket bra film. Jag har drömt hela natten om huvudpersonen (den manliga) som var heelt fantastisk! Jag brukar inte gilla orealistiska filmer men den här tar priset som den första, mee like!








Tomten, i julklapp önskar jag mig en vampyr, tack!




Thai house i Skövde

RSS 2.0