SPA och plugg

Igår bjöd Jonas mig på SPA. Jag fick det i studentpresent men först nu blev det av att vi utnyttjade det. Skönt nu när man är trött efter en hård vinter. Hur som helst var det underbart. Vi hade ett program som hette livsnjutaren. Vi började med Qi-gong, ngt yogaliknande program. Därefter blev det fotbad, scrubb och valfri behandling. Jag tog såklart nack- och ryggmassage. Efter det fick vi bada i en stor bubbelpool och basta. När vi var klara med det och hade duschat av oss fick vi fri tillgång till massor av produkter från märket Dermanord samt en kortare ansiktsbehandling med rådgivning. När allt detta var avklarat fick vi ta på oss och gå ut i en fantastiskt mysig grillkåta där vi fick grilla kött/kyckling och grönsaker över vedeldad brasa och till detta serverades potatisgratäng. Det är nästan så att man blir lite sugen på att skaffa en såndär kåta, det var hur mysigt som helst att sitta där med filtar runt elden och som vi alla vet är det inte mkt som slår grillad mat. Under hela dagen blev vi uppassade med frukt, fika och dricka. Till detta skall läggas att gå omkring i tofflor och morgonrock enhel dag inte är helt fel!

Nu är det plugg som gäller. Jag varvar mitt skrivande av PM med en del läsning om skadeståndsrätt. Ikväll blir det träning på grus! Ha en sköön torsdag!

Bilderna...

ligger numera ute på www.terrassen-bar.se

Jag lyckades bara bli med på en, hehe och då brevid Gert som körde en väl inövad men ack så misslyckad poose. Men man får ju förstå honom, Gert får svårt att titta under luggen, ett knep som många ofta begagnar sig av för att se snygg och smal ut.


Blev väl en okej bild? Mitt blonda ruffs till trots. Men jag måste säga att jag ser ganska skum ut i ögonen, hmmm.

Helgen

Det har varit en mycket bra helg. I fredags var vi på premiären av "Män som hatar kvinnor". Det var verkligen en bra film som slåss uppe på den ödsliga toppen av bra, svenska filmer. Igår fick jag ställa upp och spela match eftersom vi hade brist på spelare. Matchen var, hör och häpna, klockan 18 på lördagsaftonen. Vi spelade i konstgräshallen mot MTV (Marbäck-Tvärred-Vegby). Det var riktigt roligt men vi kom väl aldrig riktigt igång kändes det som. Vi vann alla matcher men det var inte övertygande direkt. Vi gjorde vad som krävdes men inte mer. Efter det blev det pizza och så kom någon på den briljanta idén att vi borde gå ut. Så det gjorde vi. Jag skulle egentligen gått ut i Uhamn men det blev så himla komplicerat. Eftersom Jonas bor här i Falköping på krypavstånd till Terrassen fick det bli Falsketa. Hur som helst kom jag till förfesten 23:20 så det blev lite bråttom men det var roligt ändå. Kom innanför tröskeln någon gång efter 04 efter en efterfest hos Maria som innehöll tama fåglar och det obligatoriska pratet om VM -94. En av de absoluta höjdpunkterna var att jag träffade en skärva från forna SP3, Oskar Forsberg. Nästa helg blir det lagfest igen, Rydell och Quick gästar Terrassen!

Veckan blir lugn, ska upp till Örebro på ett seminarium i morgon och därefter blir det jobb på mitt PM. Just det, på onsdag ska jag och Jonas på SPA, UNDERBART!

RSS 2.0