Örebrovecka

Nu är jag i Örebro och skall stanna här tills på fredag. Ligger i lägenheten nu, slappar och förtär väldigt tveksamma russin som stått i skåpet alldeles för länge, samtidigt som jag förundras över dr Houses otroliga förmåga. I dag hade vi föreläsning i fastighetsrätt, det var inte allt för roligt men det gick. I morgon blir en bra dag, först föreläsning på morgonen, sedan Pacos och därefter utgång med Tichan. Vi ska till JF-pub, juristernas egna pub sär vi kan sitta och prata om juridik, dra interna nörd-juridik-skämt och dricka öl för 20pix flarran. När vi tröttnat på det blir det nattklubb.

Ha det gööött!


Underbara fjällsemester

Tack
till alla som var med! (vi var ungefär 25 pers)
Jag är så otroligt tacksam att jag kunde åka, det hade jag inte räknat med! Så trevligt att Jonas följde med också, vi hade en riktigt bra vecka.
Tack mamma och pappa!
























Det är jag och min lillasyster Ellen som har fotat.






Sorry

Är inne i en dry spot vad det gäller bloggandet. (igen) Jag har varit i fjällen en vecka och efter det har jag haft mkt att göra och bristande bloggmotivation. Men håll utkik, jag publicerar lite inlägg då jag har tid och lust. Idag är jag i Örebro en snabbis för det sista seminariet i köprätt, mkt intressant ämne. Efter det väntar en lugn helg med tv och plugg, som det ser ut nu iaf. Har börjat på min största inlämning den här terminen, PM i fordringsrätt. Det är ungefär som ett rättsfallskoncentrat fast med en utförlig analys. Det flyter på ganska bra faktiskt. Jag valde det längsta men mest intressanta rättsfallet, NJA 1999 s 575 som handlar om condictio indebiti, misstagsbetalning mm. Bara att läsa igenom det och göra lite anteckningar tog 3h men efter det har det som sagt rullat på. Ska söka lite i universitetsbibliotekets mörkaste skrymslen efter lämpliga källor, bland annat efter en dansk proffesors verk om dansk praxis inom området. Ska bli intressant. Ska försöka lägga ut lite bilder från fjällen i helgen. Ha det gött!

Strömpis

Igår kväll var det dags för vår Top model-kväll. Vi lagade tacos och hade trevligt. Dock kom frågan upp i helgen igen om vi kanske skulle passa på att gå ut. Lite vin till maten så var vi överens. Strömpis hade någon form av premiärså det var grastis inträde, gratis mat och halva priset i baren, helt galet bra. Ett extra plus är att det ligger cirkus 50 m utanför mitt hus (om ens det). Jaja jag tog väl det ganska lungt eftersom jag är sjuk och gärna vill piggna till inför nästa vecka då vi ska till fjällen. Jag känner mig pigg idag så jag tror inte att det är någon fara!


Bättre än Mexxxxico


Sandra öpnar bagen

Atixhe ser sådär glad ut som alltid!


Till och med mig har hon smittat med ett lite stelt leende


On the way out


Inne på Strömpis


Blivande jurister


Just me, drinkin beer


Sandra och jag utanför Strömpis


Uppe i Schlager-rummet. Här spelades klassiker som Eloise och rytmen av en regnig natt(?)

SOFIEEEEE KOM HIT!

Nu ska jag gå ner och äta frukost på Hälls och sen har jag ett seminarium och massa plugg som väntar. Have a lovely day!

Någon som vet hur man fixar det här aset?



Håller på att skriva ut en miljon rättsfall inför kommande seminarium och just då tycker gamla Bettan att det är en bra tid att pensionera sig. Greaaat!

Örebro

Tänkte att jag skulle visa er lite hur jag bor här i Örebro. Jag har ju visat mitt rum(?) men resten av lägenheten är väl fortfarande okänd, eller?


Utsikten från mitt fönster. Bakom träden kan man skymta slottet! på vänstra sidan gatan mot slottet ligger världens bästa café. (bedömt med mina lantis-förutsättningar)

Här är min utsikt från en annan vinkel. Det röda tegelhuset rakt fram är Harry's och som ni ser är en Calrsbergslastbil där och fyller på inför kvällen ;)


Här är vardagsrummet som Cecilia så smakfullt har intrett.


Från en annan vinkel. Rakt fram är balkongen med utsikt över någon form av innegård.


Myshörna

Balkongen


Hallen


Köket


Köket

Nu på dagen blir det plugg och ikväll blir det tacos och Top model med Sandra och Atixhe!
Jonas, jag saknar dig! <3

Picknick





















Bilderna är tagna av mig och Jonas :)

RSS 2.0