Ha det så kul på Pluto!


Lite bilder från balen och studenten

image211

image212

image213

image214

image215

image216

image217

image200

image218

image202

image203

image204

image205

image206

image207

image208


image209

image210

Dålig uppdatering

Ber så mycket om ursäkt men denna vecka har varit fullsmockad.
Jag har hunnit med att:

Gå balen
Vunnit klasskampen
Ätit studentlunch
Målat lastbilsflaket
Druckit champange till frukost
Sprungit ut
Åkt lastbilsflak
Träffat hela härliga släkten och vänner
Festat helt galet mycket
Vart på Evelinas inflyttningsfest

Fastställt dödsfallet av eurovision
Tävlingen är död för mig, det är ingen idé att försöka längre.
Björn är bäst!

och vet ni vad, i morgonbitti drar vi till Ayia Napa.
Kameran har vart md hela tiden och självklart kommer jag lägga upp bilder när jag kommer hem!

SP3 "ekonomerna"  VI ÄR BÄST!


Studentbal

Jag kan inte fatta att det är idag! Snart skall jag och mamma åka in till Sofie och börja fixa med allt!
 
Önska mig lycka till!

Vett och etikett

Idag har vi lärt oss att dansa vals och foxtrot. Trevligt, trevligt. Vi har också lärt oss hur man skall uppföra sig på balen som är i morgon! Jag skall för den som inte vet det gå med Karl Rydberg i FG3! Jag kommer givetvis ta massa bilder och lägga ut här. Hoppas inte att det regnar i morgon, håll tummarna. Såhär kommer morgondagen att bli:

08:00 Packa klänning, skor, smycken och allt annat som måste med!
09:00 Åka in till Sofie med mamma och sminka oss
11:00 Åka ner till Von Cleef och fixa håret
14:30 Tillbaka till Sofie där hennes hane fixat snittar och där våra kavaljerer finns till hands för fotografering osv
16:30 Ta oss ner till staden och kolla på alla andra
17:00 Ställa upp
17:30 Första paret går över trappan


Så nu vet ni det!


Fest i Ulricehamn

för ovanlighetens skull. Jag och min bättre hälft svängde våra lurviga på Plutos dansgolv. Jag körde och drack alltså inte men ändå hade jag jättekul! Detta beror på Sofie, det går inte att ha tråkigt när jag är i hennes närvaro. Vi borde göra detta oftare, inte sant? Vi lärde Kalle en ny dans så snart stod mängder av personer och dansade likadant, sjuukt kul!

Jag hade tänkt att ta massor av bilder men glömmer givetvis minneskortet till kameran hemma. Så det bev bara en rutten med mobilen, ser lite rolig ut i ansiktet men det gör inget.. Idag skall jag åka och kolla på mitt kära ÅT, rapporterar om matchens utfall senare!


image198



image199
Jag och världens vackraste kvinna på den gammla goda tiden!



Nintendo wii

Spelat vars namn rubriken avslöjar ligger till grund till att jag inte börjat städa ännu. Mario cart är då förbaskat kul! Nu är även en balance board på väg hem till oss så det lär ju itne bli bättre. Dock lyckades jag och min syster slita oss och åka och handla. Jag lagade lunch, det blev rostbiff med sallad (sallad, avocado, solroskärnor och tomat.) Mycket gott och nyttigt. Innan jag sätter igång och bakar kladdkaka med nonstop, det är ju trots allt min namnsdag idag! 

Wow, min syster har ett stort överskott med tonårshormoner. Hon visar ett beteende som jag skulle kalla manodeppresiv fast det gäller ilska. Nyss vred hon tummen av mig för att komma åt datorn. Jag skulle ju bara trycka på publicera och då blev det åka av. Snart kommer hon dock att vara glad och trevlig igen, det är tonåren det.  


Torsdag

Idag och i morgon är jag ledig. Man kan säga att jag hade min sista "riktiga" lektion igår. Det känns bra, jag har haft betygsprat i alla ämnen utom i Svenska. Det är alltid lika nervöst att ha betygsprat, även om jag var ganska säker på vad jag skulle få i alla ämnen så är man ändå rädd att det skall slå slint i huvudet på någon av lärarna. Jag fruktade att detta hände i Internationell ekomomi då följande konversation utspelades:

Gösen: Men vi sa G va?
Jag: (kände ilska och sorg) VAA, nu förstår jag inte?
Gösen: Jaa, eller vad? G sa vi väl?
Jag: (chockad) Nee
Gösen: (måttligt road) ... med MV framför.

Jag har inte fått G i ett enda ämne under gymnasiet så jag blev helt ställd, där lyckades han minsann den gamle räven. För er som undrar hur det gått i övrigt tror jag att jag satte alla i år utom ett. VG i Fotografisk bild A blir årets svarta betyg. Men det kan ni väl inte hålla med om? Jag som är så bra på att fota?

Idag skall jag städa och fixa det sista inför studenten. Jag skall också prova balklänningen och skorna ihop osv. Have a lovely day!

Tack för helgens väder

AAAAAAAAAH, det är sommar!


Fyndigt Jonas

Jag: Varför kallar folk mig för Fia?
Jonas: Det är väl inte så konstigt?
Jag: Jo, jag heter ju inte så! Det är ju inte så att ngn kallar dig för Jon, eller?
Jonas: Nej men många kallar mig för as.


Haha nu ligger lillen och kvider i sängen om föda serverad på sängen. Mitt svar på den frågan blev: Skit dig i näven!

What happens in vegas

Igår var vi (jag, Jonas, Maccan, Anna) som bekant i Skövde och kollade på filmen vars titel rubriken avslöjar. Filmen var riktigt bra, rolig och en genomtänkt handling. Sen skadar det ju inte attt både Cameron Diaz och Aston Kutcher är hur snygga som helst!!

Innan filmen avnjöts en såkallad mongolisk BBQ. Det var underbart gott. Till förätt fick man ett grillspett med kyckling och jordnötssås. När det var dags för huvudrätt fick man plocka ihop massa råvaror (lök, fläskkött, lamm, kyckling, räckor, bläckfsk, crabfish, såser, nudlar, ris mm) och sedan gå fram till någon av kockarna som stekte detta tillsammans med mystiska oljor. Det var extremt gott. Efterrätten som gjorde att kaggen expanderades till maxc var friterad banan med glass! Allt detta för 159 pix, som hittat! Di skall jag ta med Johan och sofie när det är vår tur att bjuda på parmiddag nästa gång ;)

 Thai-house i Skövde mina damer och herrar!  


Träning

Om du vill veta hur min träning var så hänvisar jag till min andra blogg --> www.kinnarpslutarp.se gå in på "dam" och sedan "Sofias blogg".

Nu sitter jag hemma hos Jonas och väntar. Älsklingen har spelat match och äntligen vann dem. GRATTIS, det var ni väl förtjänta av! 

I morgon skall jag och Jonas åka runt och kolla på lite saker till studenten och på kvällen blir det bio och middag med tillsammans men Jonas kompis Marcus och hans tjej Anna. Det skall bli mycket trevligt. Vi skall se på "What happens in Vegas".  

Grilla = sommar

Jag kunde inte träna idag eftersom jag blivit så förkyld. För att ta vara på ledigheten åkte vi och köpte grillmat och tillbehör. Solen sken, jag och Ellen körde med gräsklipparen ut på mossen, jag och Jonas pussades och livet är underbart.
Detta ska bli en UNDERBAR sommar!

image197

Klockan nio är det Desperate housewives med, åååh!
Nu skall jag krypa ner brevid J, åta godis och kurera mig!

Svenska

Just nu sitter jag på svenskalektionen och försöker förbereda mitt muntliga, nationella delprov i Svenska B. Det är så svårt! Jag ska iaf prata om Henrik Larsson och VM 1994 med infallsvinkeln saga och sanning. Vi får väl se hur det går. Ikväll är det träning, jag som blivit tokförkyld får väl ta det vackert.

Nu kommer min favoritdel av skoldagen, LUNCH!

Förlust med U-laget med 3-1

 

Ja, det var Fkik som stod för motståndet, deras U-lag vill säga. Matchen var faktiskt, enligt mig ganska jämn. Vi bjöd egentligen bort alla tre mål. Matchen spelades på konstgräs vilket kanske inte riktigt gynnade oss. Fkik rullade däremot på bra.

Jag noterade tidigt i matchen att Fkiks målvakt stod långt ut. Detta irriterade mig av okänd anledning så i halvlek manade jag mina tjejer att försöka lobba över henne om de fick chansen. När det var cirkus tio minuter kvar tog jag tag i saken med egna händer. Fick en boll som kom studsande, såg att målvakten kom utrusande så jag satte dit den i en hög båge över henne, skönt. Dock spelade det ju inte så stor roll tyvärr. Men vi hade en hel del bra lägen innan det med!



Okänd kvinna åsamkade mig skadan som kan beskådas nedan (på låret). Jag blev tillsagd att ta det lugnare!




Jag körde min sedvanliga målgest á la Kenneth Andersson!


4-6?!

Ja mål blev det iallafall. ÅT med meriten att inte ha släppt in ett enda mål fick nu bjuda till ordentligt när Ulvåker kom på besök. Jag var där med Några kära vänner från laget och däribland Simone som på senare dagar gått och blivit lite, hmm tantig. Hon berättade om tidiga mornar med bullbak och sjutusen olika kakor. Dock var det inte förrän hon använde termen kaffebröd som jag kom till insikt med vad som hänt, hennes proportioneliga åldrande har felat till följd av långvarigt partnerskap samt samborelation. Det var det jag länge fruktat, och jag som själv gått och blivit sådär töntigt kär. Det kommer inte dröja länge innan jag gnäller på min dåliga pension, bakar kringlor och förvarar en förmögenhet i form av min 50-öringskollektion under madrassen. HJÄLP!

Match med U-laget i morgon mot något Kik-lag med småfolk snabba som spjut. Får se hur mycket av min kagge som min helgtrötta kropp orkar bära upp när jag börjar galoppera.

image196
Såhär levererades matchbollen idag!

Humorgalan

Såg precis ett mycket hemskt inslag. Det handlade om tjejer som först får se på när deras familj dödas av soldater och därefter blir tillfångatagna och blir våldtagna gång på gång i flera månader. Som om inte detta vore nog skär soldaterna sönder underlivet på dessa flickor när de känner sig klara. Detta orsakar inte bara en enorm fysisk smärta utan kan också förstöra funktionen av tarmar samt medföra svårigheter att hålla urin och avföring. HAR DE INTE LIDIT NOG? VARFÖR?

Jag finner ingen logisk orsak. Ingenting kan förklara något så ont.

Bakisdag

Shit, jag har nog aldrig haft en slappare dag i hela mitt liv. Enda händelsen var att jag och och Jonas gick till Eldorade och köpte pizza.

Utekvällen igår då? Jo det var kul! Bara att Plantis premiär lockade halva Sveriges befolkning till småstadsfirande. Detta medförde givetvis en hel del trängsel. Klumpig som få satte jag klacken rakt i foten på en fot bakom mig. Jag försökte förklara för den framåtböjda tjejen bakom mig att alla knuffas så (detta var i kön) och att vakterna försöker få alla att backa. Men bruden blev helvild, aggressiv som en hungrig björn så jag och Frida löpte därifrån. SORRY!

Mitt första fan kom fram igår! Det är en historisk händelse. En blond mycket söt tösabit kom och frågade om jag var Sofia, "hon som bloggar!"
 



RSS 2.0