Förlorade med 1-1

Om man nu kan göra det så var det vad vi i u-laget gjorde mot Igelstorp idag. Vi pressade och producerade chans på chans. Detta gav utdelning direkt, Johanna skickade iväg en klockren strykare och jag slängde mig och petade in den. Istället för att blåsa mål blåser domaren offside. Jag säger inte att han hade fel, men det hade han.  Jag reflekterade inte så mycket över detta missöde just då eftersom jag troddeatt vi skulle kamma hem en jordskredsseger. Tyvärr blev inte fallet sådant utan vi låg under med 1-0 länge och väl innan Söder stänkte in kvitteringen. Jag gjorde triss i tveksamma glidtackningar vilket praktiskt resulterade i det gamla ordspråket som man bäddar får man ligga. Jag såg henne komma emot mig, utan någon som helst ryggmuskulatur att sätta emot, detta på grund av löjligt dålig träning, föll jag till backen. Trött som jag var till följd av dålig kondition låg jag kvar en stund och vilade mig. Jag som aldrig fått hjälp av någon sjukvårdare på planen blev rädd när domaren kom fram och frågade om jag behövde hjälp. "Big no" sa jag och reste mig upp. Svart i blicken signalerade jag åt tjejen att vänta du bara.


Jag är rätt nöjd med laget insats, det är synd bara att vi inte stänker in ett par mål. Min egen insats blev också bättre än väntat. Innan matchen örsökte jag förbereda Bill och Bull på att första hjälpen skulle komma väl till pass efter sisådär sju minuter.  


Nu skall jag avnjuta en film och käka onyttiga saker. Detta för att lindra min fysiska smärta som uppkom under matchen, jag är dvullen och blå på hella kroppen och mina halvförtvinade muskler värker som aldrig förr. Skönt att hitta tillbaka.


Måndag

Veckan börjar med en jobbdag och sedan två lediga. Så nu sitter man här, tillbaka från lunchen och inväntar att klockan skall bli två! I eftermiddag skall vi fira min kära broder som fyller 21 och efter det skall jag spela match med u-laget.

Angående filmen så vet jag att den inte går att kolla på men jag förstår inte varför, jag har lagt in den två gånger och ändå funkar det inte. Jag vet inte vad felet kan vara men jag hoppas kunna lösa det!


Sex and the city



Jag har aldrig kollat på det innan, men nu har så mycket fokus hamnat på just denna serie att jag inte kunde motstå erbjudandet från Simone min lagkompis om att låna hela boxen. Så nu har vi kollat, Jonas är också helt fast. I går kväll hade vi en underbar myskväll! Idag har föresten gått till på ungefår samma sätt, söndag=slödag!

Liseberg

Jaaaaaa! Visst, det är inte lika roligt som när man var liten men visst är den underbar den kicken man får av Balder och Kanonen? Visst är det mysigt att gå runt där och titta? Visst är det underbart när man vinner stjärnvinsten och bara vill säga "up yours" till snorungen som försökte ta ditt nummer?

Jag lovade att hämta mina föräldrar på Göteborg City Airport på lördageftermiddag. Så jag och Jonas tog tillfället i akt och besökte denna nostalgiska nöjespark.


Jonas vann, men kul var det!


Mupp-Jonas och jag i Flumeride


feels so good! 4 kg bara mina!

Grillfest

I fredags var det grillfest hos min tränare. Jag hade som bekant förberett en film om mitt lag, den gjorde succé. Shit mannen, alla skrattade och klappade så att man knappt hörde filmen, mycket smickrande. Nu vill de köpa varsitt exemplar också så jag planerar att sälja till de som vill ha för runt en tjuga. Får börja ta upp beställningar eftersom, under tiden finns den till beskådning här ovan.

I övrigt var kvällen jättelyckad. Ingvar hade verkligen ansträngt sig för att behaga oss kvinnor i laget. Som tack skrev vi "ragarjävel" och "Runkiballe" på hans bil. Efter vistelsen hos Ingvar ville några av oss gå ut så vi gick till Plantis där det var 30+. Jag hade inte tänkt att gå in från början men min kära vän Edvin övertalade mig. När jag kom in var där en härlig blandning med folk och kvällen var otroligt rolig trots den rekomenderade äldersgränsen. Till en början tyckte jag att det var lite osmickrande att komma in på 30+ och undrade om jag kanske behöver ett lyft här och var men då fick jag ett tecken på att så var inte fallet. Livebandet som spelade tackade nämligen för sig och sa "vi ses i morgon". Sedan kom de på att det var 18 nästa dag och ändrade sig genast. Sångaren kollade ut över "publikhavet" och sa "eller nej, i morgon är ni för gamla" Han kollade närmast scenen och såg mig och sa, eller ah "inte du". Det var ju skönt iallafall. Trött i benen efter all dans begav jag mig hem till min kära pojkvän.


Mats, Rebeca, Linnéa, Menze och Julia i festlokalen


Värden tillsammans med bill och bull


Ida, Nattis, Tessan och Menze


Petra, Penka, Milo, Sofia och Linda


Jag med Ingvars träskor


Therese, Emelie, Simone, Becca och Julia


Johanna, Simone och Maria klappar tackten

Lunch

Tillbaka på kontoret igen, en snabbis bara för jag hade tänkt att jobba igen lunchen. Så nu sitter jag här med en underbar luchbox som väntar på mig. Idag blir det sallad med ägg, avocado, rostbiff och skinka. Väldigt enkelt men ack så gott. Dessutom måste jag spara kaggen eftersom min tränare har grillfest ikväll. Min plan är att äta honom ur huset, det lär inte bli så svårt med mina komagar. Jag hoppas kunna ta lite bilder på kalaset så jag skall åka ner till min farmor och be på mina bara knän om lov att låna hennes digitalkamera.


Fikarast

Just nu sitter jag på jobbet och är lite bortkommen. Jag vet inte riktigt vad jag skall göra, fikarasten skulle börjat för en halvtimma sen men ingen av mina kollegor är här. Därför tänkte jag ta tillfället i akt att blogga. Nu kom de :D

Jobb och träning

Mitt nya liv artar sig inte sant? Idag steg jag upp i ortan och gick lydigt till jobbet, min första riktiga dag. Allt gick strälande, gamlingarna var snälla mot mig och det var ett relativt lugnt tempo. Efter detta åkte jag hem till min lilla gris och åt lunch med honom. Vi är själva hemma hos mig nu eftersom mina föräldrar är i London. På lördag skall vi hämta dem i Göteborg, någon som har förslag på något roligt man kan göra i väntan på deras ankomst? Det kanske blir Liseberg, iiih!

Efter jobbet tog jag det lite lugnt och tog igen några timmars sömn som jag förlorar eftersom jag drömmer som en spågumma natten i ända. Här kommer sen det stora framsteget! Klockan 18:15 infann jag mig på Kinnemo och tränade fotboll med mitt kära lag. Det var så underbart att få sträcka ut mina förtvinade muskler igen efter alla dessa dagar. Nu sitter man här, nyduschad och nöljd med SATC-boxen framför sig och frugan lagar mat i köket. Inte illa alls, jag har blivit en dräglig person igen. Dock kommer min balans att rubbas lite på fredag igen då min tränare står för sommarens grillfest, yeeah!  Läs mer om min fotbollskarriär på www.kinnarpslutarp.se, leta dig fram till "Sofias blogg", et finns en länk på startsidan. 

Ha en underbar kväll!  


Honey I'm home

Äntligen, NU skall jag ta tag i mitt liv.

Börja äta nyttigt, motionera och arbeta flitigt.
NOOOOT!

Smögen var grymt bra. I stugfan hade vi roligast som vanligt. Jag, Sofie och 7 odrägliga killar. Man blir ju som man umgås. Hemma hos oss låter det ungefär såhär nu:

-Sofia, kan du köra oss till flyget?
-KÄÄFT!

-Älskling, ska vi se på film?
-KÄÄÄÄÄFT!

-Kan du tänka dig att jobba i morgon?
-KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄFT!

"Käft" uttalas som det låter men man måste låta riktigt dryg.


Nu sitter min lilla hane i köket och gäspar. Får la ta med han ut och lägga honom annars kommer han håna mig i morgon när jag skall upp och jobba.

Fint besök

Sofie klev innanför tröskeln när jag precis återvänt till mitt bo efter en hård arbetsdag. Hon fick sig lite bilder och så att lägga ut på sin blogg och så hjälpte hon mig lite med filmen om klassen. Vi hann också med att planera inför morgondagen då vi åker till Smögen igen. Dock har jag en del att hinna med innan vi åker, jag skall:

07:00 -10:00 - Praktiskt prov delegation
10:00 - 12:00 - Packa
12:00 - 15:00 - Drilla symaskinen lite
15:00 - 17:00 - Vara hos Sofie och fixa diverse viktiga saker till resan
17:00 - 20:00 - Resan ner
20:00 - 20:45 - Instalera oss i stugan samt hitta en go sportbar där matchen visas!


I morgon åker det på ett par chinos och Sverige-tröjan utan på detta.
Kameran skall jag försöka bända loss ur farsans järngrepp, good luck chuck. 

Ha en bra midsommar!  

Fullfjädrad

Nu är min introduktion slut, om man bortser från en två timmar lång deligeringskurs i morgon, det vill säga en kurs i hur man undviker att göra fel då man skall husera vårdtagarna med sina mediciner. Skönt att vara klart iallafall och det har ju tagit sin lilla tid. Nu vet jag vart alla bor och vad man skall göra i både Kinnarp och Åsarp och är redo att ta eget ansvar. 
 
Jag fick vittna en väldigt udda och upprörande händelse idag. Vi var ute på promenad och gick förbi ett dagis. Hon som jag gick med var bekant till dagispersonalen och började prata med dem. Mängder av barn lekte och klängde på allt, väldigt förtjusande tills jag fick synd på två barn, en pojke och en flicka i 4-årsåldern som stod och gömde sig bakom ett buskage. De kollar på varandra och ser illmariga ut. Sen drar flickan (hör och häppna) ner sina byxor och visar hela murremuttan varav min underläpp faller ner och slår i marken. Givetvis är det ingen annan som märker något utan de fortsätter prata. Den jämngamla pojken sätter sig då på huk och petar försiktigt på det som är framför honom. Jag har vid detta laget helt tappat talförmågan och stänger inte munnen som gapar så stort att en häst skulle kunna galopperat rakt in där. Efter detta blev det pojkens tur, han drog ner byxorna och blottade hela apparaten. Tjejen fick både titta och peta lite hon också. Ungefär då hade damerna diskuterat färdigt och vi kunde gå därifrån, jag med men för resten av livet. 

Jahaja, om samhället skall fortsätta vara så inriktat på sex skiter jag i att utbilda mig och blir hemmafru. Mina barn ska inte få gå på dagis! :O  

Slödag

Söndag är en slödag och min enda lediga eftersom jag jobbade igår. Efter jobbet kollade jag givetvis på matchen som jag inte har så mycket att säga om. Sverige stod upp bra för att vara Sverige mot ett favoritstämplat lag. Synd bara att det blev som det blev, å andra sidan gör det inte så mycket. Vi hade fått möta Holland i kvarten i vilket fall, Spanien hade gått vidare på bättre målskillnad. Jag tycker att det är dumt att byta ut Zlatan så fort han gör mål, varför liksom? Det stod 1-1, varför inte satsa på 2-1? Varför skall vi spara Zlatan till ett slutspel som vi kanske inte ens når. Nog om det, krossa Ryssland!

Efter matchen begav jag mig hem till Evelina som hade sina Jönköpingsbor på besök. Det var mycket trevligt. Vi förtärde alkohol och hade allsång till klassiker som "Stad i ljus" och blandat fdrån "Kristina från duvemåla". Efter detta tog vi taxi in till Plantis och försökte svänga våra lurviga inne i stans (läs: Svea rikes) minsta festlokal. Där fanns mycket roligt folk, bland annat mina kära ÅT-grabbar och min underbara man. Kvällen avslutades på eldorado där jag och hjärtat delade på en kebabrulle och gick sedan hem och kröp ner i den varma sängen och sov ut. Nu har Jonas träning och jag sitter hemma och fortsätter med det som jag gjorde innan, dvs ingenting. I morgon väntar jobbet och ikväll blir det hög mysfaktor hemma i Trädet.

Dessvärre har jag inga bilder att bjuda på från gårdagen så jag (läs:Stefan Carlsson) klumpigt nog förstörde min nere i Ayia. Om någon undrar så fyller jag år den 4:e aug. Jag vill ha en liten och smidig men ändå bra kamera.

Över och ut.

Högskolan i Jönköping

Affärsrätt!!
Att jag inte tänkte på det.
Allvarligt? En blivande, stressad student med 1000 saker att göra tänker väl inte affärsrätt.

Nu har jag kollat närmare på utbildningen som jag skulle kalla för affärsjuridik och det är det enda jag hittils har känt skulle passa mig i höst. Jag vill verkligen inte jobba i höst, jag vill plugga direkt.

Perfekt tänkte jag, jag skickar iväg en sen ansökan och grejen är biff à la Lindström snittet för att komma in kan jag gapskratta åt sen jag fick mitt kuvert hem i lådan.

"stängd för ansökningar" (kontakta skolan)

Happ happ, skickar ett mail men vad får man för svar: bara ett nej utan förklaring eller någonting.

ÅÅHH!

HOLA

Vet inte varför min blogg tillfälligt ligger nere. Jag har helt enkelt inte känt för att skriva! Jag har börjat gå på introduktion på mitt sommajobb inom hemvårde i Kinnarp och Åsarp. Det är mycket som skall läras ut och jag är trött i hjärnan när jag kommer hem. Dessutom håller jag på och pillar med ett litet projekt då och då. Som den goda filmskapare jag är håller jag på att göra en film om min forna klass. FORZA SP 3 EKONOMERNA.

Jag hoppas att mitt liv snart skall återgå till det vanliga. Med det menar jag att jag skall få ordning på dagsrytmen, jobba på bra, städa upp alla mina saker som hamnar överallt, komma tillbaka till laget efter studenten, resan och min förkylning samt basöka min gamla ruygguggla inne i stan (sofie) som har varit smittad av magsjuka av värsta sort, Salmonella. Hypokondriker som jag är har jag isolerat mig från henne. Sen har hon stulit min AA-klänning med så jag skall hämta den. Lite bilder vill hon ha med men aldrig kan hon lyfta luren när man ringer, gamla haggan.

Synd att jag inte kan berätta allt som händer på mitt jobb. Gamla människor är verkligen skitkul! Jag visste att jag skulle fejkat namnteckningen på sekretessen.

Jaja, som ovan sagt gäller tills vidare.

Zlatan Ibrahimovic

Vilken underbar öppning för Sverige i EM. 2-0 mot regerande mästarna Grekland.

Jag hoppas, som Zlatandyrkare, av hela mitt hjärta att detta blir Sveriges och Zlatans EM. VAR STOLT. Våga vara stolt för att vi har en spelare som Zlatan som kommer från just vårat lilla land. Zlatan är inte överskattad han är kung!

Massor av kärlek till sommaren

Kan svensk sommar bli bättre? Jag tror inte det! I fredags var det Svea rikes nationaldag och det firade vi genom att grilla hos Jonas kära kompis Marcus! Det var mycket trevligt, vi chillade, spelade kubb, åt och såg på VM-krönikan från 2006 som dock fick mig att må lite dåligt över Tysklands skitmål. Igår var jag, Jonas och 5 pers till och badade i Lidköping, Svalnäs. Mycket trevligt det också, även om det inte är jättevarmt i vattnet.

Min kära kusin Paulina fyllde 19 år igår med, GRATTIS GUMMAN! Jag skall åka på hennes student på tisdag så då kan jag gratta henne ordentligt!

Idag blir det antagligen lite sol och bad och god mat, can't wait!

Åsarp/Trädet - Tibro 2-2

Jag var givetvis på plats och gav support till min modersklubb Åsarp-Trädet när de mötte ett av seriens bästa lag, Tibro. Idag skrev jag även matchreferat, det kan du läsa på http://www.http//svenskidrott.se/Organisation.asp?id=69062. Enyoy!

Ayia var grymt

image219

image220

image228

image229

image230

image231

image234

image235

image232

image221

image226

image227

image222

image224

image223

image225

RSS 2.0