FOTBOLLSGALAN

Det blev en riktig höjdarkväll!

Synd bara att vi inte fick några priser. Jag har funderat ut en ganska uppenbar lösning på det här problemet och den lyder som följer: DELA UPP DET I EN HERR- OCH EN DAMKLASS! Det är ju helt orimligt att jämföra och leder dessutom till att herrar röstar på damer för att slippa rösta på sina konkurrenter osv. Med sådant tryck och sådan prestige som det är i fotbollen häromkring så är det inte så svårt att räkna ut. Vi var verkligen värda något pris i år och det hade vi med stor sannolik fått om vi inte behövt, förutom att försöka överglänsa Fkik på något område, tävla mot div III och IV-klubbar, herrar!

Sedan, vad jag har förstått så vinner man inget märvärdigt och det är ju jättebra för ära finns det gott om, till följd av prestigen här i kommunen. Instifta fler pris-kategorier! I och för sig är det svårt att utse vinnarna, det är klart men någonting mer kan väl gå att lista ut? Årets skyttekung/drottning, årets bästa spelare i ex. KM eller varför inte årets lag? Kanske skulle man även se över möjligheten med en opartisk jury, men det är väl i princip omöjligt. En respresentant från varje förening kanske? 

Jaja, allt går att förbättra men nu är det ju inte priserna som är det viktigaste. Det viktigaste är initiativet till en mycket rolig kväll med god mat, underhållning och ett gemensamt intresse, fotboll. 400 pers var vi och det var strålande stämning när Darius och Mårtensson showade på scenen. Andra saker som imponerar stort på mig är ex. banderollen med alla klubbloggor och den balla gala-nominerings-rösten, riktigt bra! I och för sig var det ingen Ravelli där som förra året och han slår ju det mesta. Hur som helst, tack för en trevlig kväll!

Här kommer lite bilder från förfesten:




























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0